Over Klimatologisch Werken | Weersonafhankelijk werken in de bouw
Home > Over Klimatologisch Werken | Weersonafhankelijk werken in de bouw

Klimatologisch Werken 


Ons klimaat verandert, weersinvloeden hebben invloed op de productie, uurloon, kwaliteit, planning en continuiteit, maar ook op de mensen op de werkvloer, fysieke blasting.   
Wij zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel kunnen verbeteren op het gebied van klimaat en logischwerken. Weersonafhankelijk werken in de bouw is namelijk mogelijk en zorgt voor een stijging rendement in de bouw!

Wij hebben onszelf de vraag gesteld hoe kunnen we met eenvoudige middelen de productiviteit verhogen, efficiënter werken? We laten namelijk letterlijk geld liggen in de bouw.
Bij het het bedenken van onze producten hanteren we in de basis 3 uitgangspunten: Snel, Simpel en Sterk. 
De kracht van de eenvoud wat in de praktijk nog een behoorlijke uitdaging blijkt te zijn. 

De producten die we aanbieden, zijn door ons bedacht, vebetert, onwikkeld en meerdere keren uitvoerig getest met zeer positieve uitkomsten.
Bestaande producten testen we ook en passen in onze manier van denken. 
Onze producten zoals de multi pointer, nieuwe generatie pointerpennen, multi steun (geavanceerde doorwerkkap), multi kap (flexibele doorwerkkap) en de multi steigerkap (steiger overkapping) worden ook in eigen beheer geproduceerd. Al onze producten kunt u vinden in de webshop.

Wij kunnen in veel gevallen ook maatwerk leveren.

De ontwikkelingen staan niet stil, bezoek met regelmaat onze webshop of meld u aan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het aanbod.  
Heeft u vragen? Mail ons: info@klwerken.nl 
Klimatologisch werken "een initiatief van Van den Heuvel bouw Lith B.V"
www.vandenheuvelbouw-lith.nl

Als familiebedrijf en gespecialiseerde aannemer realiseert Van den Heuvel bouw Lith BV projectmatig het complete metsel-/lijmwerk, steigermontage en demontage en alle bijkomende werkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw. Onze producten zijn middelen om de productie te optimaliseren.
Uiteindelijk bepaald het bouwteam de efficiëntie van een project, het project is namelijk het uiteindelijke gemeenschappelijke belang.
Door samen vooraf over na te denken over zaken als logistiek, wat gaan we maken en wat komen we allemaal tegen.
Kunnen we samen efficiënter werken, de verlet- en faalkosten reduceren, bouwtijd verkorten, kwalitatief beter werk leveren. 
 
Met vriendelijke groet,
Bas en Mark van den Heuvel

>> ga naar de website van Van den Heuvel Bouw Lith B.V.